Autisme Centraal

Autisme Centraal is een samenwerkingsverband van de Vlaamse Dienst Autisme, Centrum voor Concrete Communicatie en De Brug. De organisatie organiseert cursussen in Vlaanderen en Nederland en heeft een interessante site op internet. Voor meer details surf naar www.autismecentraal.com.

Afbeeldingsresultaat voor autisme centraal

MasterClass / Studiedag 2016

“Na  jarenlange traditie van een jaarlijkse studiedag is het tijd voor iets nieuws! Autisme Centraal houdt rekening met de vaak terugkerende vraag naar meer diepgang rond bepaalde onderwerpen. Daarom creëerden we de unieke ‘Masterclassweek’. Een week vol inspirerende bijdragen met een mix van onderwerpen en werkvormen, allen gebracht door de medewerkers van Autisme Centraal.
“Dit alles gaat door in het gezellige kader van het Groot Begijnhof te Gent, met veel kansen voor ontmoetingen en uitwisseling met anderen.”

Stel zelf je menu samen, van een halve dag tot een hele week. Van kleine supervisiegroepen waar jij met jouw casus aan bod kan komen, over praktische workshops tot plenaire lezingen. Jij kiest hoe je het liefst geïnspireerd wordt.
In het weekschema zie je 2 tot 3 parallelle sessies. Je kan één keuze maken voor een sessie in de voormiddag en één in de namiddag.

Kostprijs per deelnemer, per sessie: 50 € ; 45 € voor gezinsleden en plus!abonnees.

Een middaglunch kan je bijkomend reserveren (ca 18- 20 €)

Voor meer informatie en het weekoverzicht zie de site: www.autismecentraal.com

Bron: Site Autisme Centraal

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.