Autisme.nl

Op 11 november 2016 is het platform Autisme.nl gelanceerd. Hier wordt integraal informatie over autisme op maat aangeboden. Voor en door jongeren en volwassenen met autisme, hun ouders en sociaal netwerk, zorgprofessionals, wetenschappers, onderwijsprofessionals, gemeenten, werkgevers en meer. Naast actuele informatie op maat per doelgroep, kunnen aanbieders zichzelf ook zichtbaar en vindbaar maken. Het platform wordt mede mogelijk gemaakt door de NVA en de Vriendenloterij.

Dankzij dit platform kan iedereen nu in eigen regio op zoek naar datgene wat er op het gebied van autisme te vinden is en ook reviews plaatsen. Zo blijft alle informatie op maat en  betrouwbaar. Handig voor diegenen die hulp zoeken, hulp verlenen, onderwijs geven, werknemers zoeken of de gemeente autismevriendelijk willen maken.

Dit vindt u op Autisme.nl:

  • Adressen en reviews van in autisme gespecialiseerde aanbieders-van rijschoolhouders tot zorginstellingen en scholen.
  • Evenementen en lotgenotencontact, vindbaar per regio.
  • Actuele publicaties, tips en links over diverse thema’s en levensfasen, aangeboden per doelgroep en gevoed door de partners van Autisme.nl
  • Prikbord met oproepen voor wooninitiatieven, wetenschappelijk onderzoek, vacatures, ontwikkelprojecten en meer.
  • Nieuwsberichten over politieke ontwikkelingen, nieuws uit de wetenschap en mooie initiatieven uit de praktijk.

Dit krijgen partners van Autisme.nl:

Behalve de goede vindbaarheid van het aanbod ontvangen de partners van Autisme.nl 4 keer per jaar het Autisme Magazine – net als de NVA-leden. Daarnaast kunnen zij evenementen toevoegen en redactionele input aanleveren voor Autisme.nl via redactie@autisme.nl.

Als u partner wilt worden van Autisme.nl kunt u zich aanmelden als partner via ‘ aanmelden zoek&vind’ in het blok rechtsboven op Autisme.nl of op Zoekenvindautisme.nl.

Wie zich als partner aan Autisme.nl verbindt betaalt 200 euro exclusief BTW per jaar.

Organisaties die aangesloten zijn bij een regionaal autismenetwerk krijgen een kortingscode en betalen 100 euro exclusief BTW per jaar.

Vrijwilligersorganisaties die lid zijn van de NVA krijgen een gratis plaatsing via de NVA- non-profit code.

Organisaties die hun NVA-lidmaatschap willen omzetten naar een partnerschap krijgen een overgangsregeling. Zij betalen in 2017 alleen hun organisatielidmaatschap en krijgen een gratis plaatsing via de code: NVA-overgangsregeling. Vanaf 2018 krijgen zij een kortingscode waarmee zij 100 euro exclusief BTW betalen per jaar.

 

Afbeeldingsresultaat voor autisme.nl

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.