AutiTravel

AutiTravel is onderdeel van Stichting Het Buitenhof – een unieke reisorganisatie voor mensen met een beperking.

De stichting heeft de volgende missie:

Iedereen heeft recht op onbeperkt vakantieplezier! Stichting Het Buitenhof organiseert kwalitatief hoogstaande reizen naar bestemmingen verspreid over de gehele wereld voor mensen met een beperking.

Onze visie is:

Stichting Het Buitenhof biedt, dankzij haar vele vrijwilligers, onder verschillende labels vakanties aan die op een professionele wijze georganiseerd worden en inspelen op de individuele behoeftes van onze reizigers. Wij zijn specialist en marktleider op het gebied van het aanbod van vakanties voor mensen met een beperking.

Missie AutiTravel

Het aanbieden van een leuke vakantie aan jongeren en volwassenen met autisme of ADHD, waarbij onze begeleiders speciale aandacht hebben voor structuur en duidelijkheid. Onze begeleiders leven zich in in de gedachtenwereld van de deelnemers met autisme en bieden een gevoel van veiligheid en een mate van voorspelbaarheid. Hierdoor kunnen de deelnemers gedurende de vakantieweek zichzelf zijn.

Tegelijkertijd biedt AutiTravel ouders/ verzorgers van de deelnemers met autisme respijtzorg: het biedt de mogelijkheid de zorgtaken voor hun kind even helemaal aan een ander over te laten, waardoor een moment van rust ontstaat, men kan opladen en aandacht gegeven kan worden aan de broertjes/ zusjes.

Visie AutiTravel

AutiTravel biedt, dankzij haar vrijwilligers, vakanties aan die op een professionele wijze georganiseerd worden en inspelen op individuele behoeftes van onze deelnemers.

Waarom AutiTravel en voor wie?

AutiTravel is gespecialiseerd in het organiseren van begeleide vakanties voor jongeren (13-17 jaar) en (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een stoornis in het autisme spectrum.

Wat is het kenmerk van onze vakanties? De positieve en gezellige sfeer met veel aandacht voor structuur en veiligheid. Tijdens deze vakanties kun je écht jezelf zijn. Een leuke vakantie vieren staat voorop.

Voor verdere informatie kunt u terecht op: www.autitravel.nl

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.