Bijeenkomsten Mind op 21 en 22 november 2018

Over twee weken zijn er achtereenvolgens op 21 november in Amersfoort en op 22 november in Utrecht interessante bijeenkomsten georganiseerd door Mind. OP 21 november is er in Amersfoort aandacht voor het VN-verdrag voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Steven Makkink en Trudy Jansen maken de balans op van de activiteiten die in het kader van het VN-verdrag lopen en er wordt gekeken of mensen met een psychische kwetsbaarheid voldoende in beeld zijn: wat wordt er al gedaan, wat missen we nog, wat kunnen we versterken?

Tot slot wordt de stand van zaken opgemaakt en worden er plannen ontwikkeld voor het vervolg. Het programma duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Op 22 november 2018 is er in Utrecht in NDC den Hommel een participatiedag voor mensen met een psychische kwetsbaarheid van 13.30 uur tot 17.00 uur. In de middag zijn er workshops en netwerkactiviteiten en er is een inleiding over Onbeperkt aan de slag en er zijn gesprekken met geinterviewden uit het magazine Meer wegen naar werk.

Beide bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en je kunt je aanmelden bij secretariaat@wijzijnmind.nl voor 21 november en bij d.zeggelaar@iederin.nl voor de participatiedag als je hier vragen over hebt.

 

Bron: site Wij zijn Mind

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.