Blauwe Zondag zondag 24 juli 2016

Voor de 5e keer wordt de Blauwe Zondag georganiseerd op de Tilburgse Kermis. Initiatiefnemer Gijs Franken, oprichter van Autilook, had als doel mensen met autisme en  hun naasten samen te brengen en het voor hen makkelijker deel te nemen aan de kermis. En in samenwerking met De Tilburgse Kermis, de gemeente Tilburg en de NVA is hem dat gelukt.

Op de Blauwe Zondag zorgen de kermisexploitanten voor een zo laag mogelijke geluids- en lichtintensiteit en vrijwilligers begeleiden de deelnemers tijdens hun bezoek aan de kermis. Het evenement gaat om 11.00 uur van start bij de Harmonie in de Stationsstraat in Tilburg. Hier krijgt u onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers meer informatie over de kermis. Om 12.15 uur vindt de officiele opening plaats en vanaf 12.30 uur vertrekt men in groepen richting de kermis. Om 15.00 uur wordt de Blauwe Zondag feestelijk afgesloten.

Via de site Blauwezondagtilburg.nl kunt u zich inschrijven voor een bezoek aan de Blauwe Zondag en het volledige programma lezen.

 

blauwe-zondag_small

 

 

1 reactie

  1. J. Franssens zei:

    Wat een mooi initiatief in Tilburg.

    juli 15, 2016
    Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.