Conferentie 30 oktober van Zorgbelang

Uitnodiging Conferentie “Zorg goed voor elkaar” de kracht van burgerinitiatieven.

Wat? -“Zorg goed voor elkaar¨, een inspirerende bijeenkomst met en over burgerinitiatieven op het gebied van zorg en welzijn, dagvoorzitter is Hanneke Kappen met Oetra Gopal van Hoogezand- Sappemeer als speciale gast.

Wanneer?: Op vrijdag 30 oktober 2015 van 13.30 uur tot 17.30 uur

Waar?: Infrahuis, Leonard Springerlaan 1, 9727 KB Groningen (tegenover Martiniplaza)

Voor wie?: Iedereen die op een of andere manier betrokken is bij of geinteresseerd is in burgerinitiatieven: initiatiefnemers, patientenorganisaties,(beleids)ambtenaren, welzijnsorganisaties, bestuurders, zorgaanbieders.

Aanmelden: conferentie@zorgbelang-groningen.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er is plaats voor 100 personen dus meld u snel aan!

 

De kracht van burgers moet gekoesterd en gestimuleerd worden. Zorgbelang Groningen weet als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen (patiënten, burgers, iedereen) zelf initiatieven nemen. 

Hoe stimuleer je burgerinitiatieven en wat kun je juist beter niet doen? Dit zijn de centrale thema’s van de conferentie ‘Zorg goed voor elkaar’ die Zorgbelang Groningen op vrijdag 30 oktober organiseert. Hanneke Kappen is dagvoorzitter met wethouder Oetra Gopal van Hoogezand als speciale gast.

De conferentie ‘Zorg goed voor elkaar’ is een ontmoeting met bijzondere mensen die allemaal een initiatief genomen hebben op het gebied van zorg en welzijn zoals de Zorgkringloopwinkel, het Hamelhuys, de Oude Bieb, Mission on Wheels en Onderling Sterk. In korte presentaties vertellen ze iets over de succesfactoren, risico’s en knelpunten. Maar ze vragen ook expliciet aan het publiek expertise, ervaring en verbeeldingskracht in te zetten waardoor het initiatief verder komt!

Akkie Hofsteeprijs

Tijdens de conferentie wordt eveneens de Akkie Hofsteeprijs van Zorgbelang Groningen uitgereikt door gedeputeerde Eelco Eikenaar. De prijs is bedoeld voor personen of (afdelingen van) organisaties die zich meer dan verdienstelijk hebben gemaakt in het ontwikkelen en verbeteren van zorg en/of welzijn samen met de mensen om wie het gaat: patiënten, cliënten en/of burgers.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.