FANN

FANN staat voor Female Autism Network of the Netherlands en is opgericht door dr. Els Blijd-Hoogewijs en Marleen Bezemer.  Anne Fleur Stapert heeft hier, vanuit WomenInc, een adviserende rol in gespeeld.

FANN is een landelijk interdisciplinair netwerk voor professionals (behandelaren zoals psychologen, psychiaters en onderzoekers) die zich inzetten voor de verbetering van diagnostiek en behandeling van meisjes en vrouwen met autisme.  Ook ervaringsdeskundigen nemen deel aan dit netwerk. De leden van FANN zijn allen expert op het vlak van autisme bij meisjes en/of vrouwen.

De doelstellingen van FANN zijn: 1. Uitwisseling van kennis stimuleren. 2.  Samenwerking binnen wetenschappelijke onderzoeken bevorderen.3. Implementatie van wetenschappelijke kennis bevorderen.

Dit gebeurt middels gezamenlijke projecten die resulteren in artikelen, presentaties en gezamenlijke subsidieaanvragen.

FANN komt minimaal twee keer per jaar samen. De opzet is om steeds een plenair gedeelte te hebben waarna in werkgroepen een en ander uitgewerkt kan worden en dit vervolgens weer plenair teruggekoppeld kan worden.

Mensen die (nog) geen expert zijn op dit vlak, maar wel interesse hebben, kunnen zich via de nieuwsbrief laten informeren.

Aanmelding via FANN.netwerk@gmail.com of meld je aan via LinkedInFANN

 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.