informatie over Autismeplein

Over Autismeplein

Autismeplein is een initiatief van het Dr. Leo Kannerhuis, Expertise- en Behandelcentrum voor autisme, en wordt ondersteund door Inpreze en Kansen voor West.

Voor wie?

Autismeplein is een digitaal plein voor interessante artikelen, nieuwe methoden en producten op het gebied van autisme en ICT, nieuwe technologieën en e-Health. We bieden een platform voor innovatieve ideeën die mensen met autisme helpen om zo zelfstandig mogelijk te leven en die ondersteunend zijn in de behandeling of begeleiding, op school, bij wonen, werken of vrije tijd.

We richten ons op een breed publiek. Naast mensen met autisme van alle leeftijden en hun directe omgeving is Autismeplein ook bedoeld voor nieuwe ontwikkelingen voor de professional die in zijn werk te maken heeft met autisme.

Van wie?

Autismeplein is een open plein. Dat betekent dat iedereen informatie kan aanleveren. Met iedereen bedoelen we mensen met en zonder autisme: een ouder of familielid, leraar, behandelaar of begeleider etc. Autismeplein is een ontmoetingsplein van én voor iedereen die op de een of andere manier geïnteresseerd is in autisme en nieuwe technologie.

Afbeeldingsresultaat voor autismeplein

 

 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.