Interview met Jeroen van de kookgroep

Jeroen van der Veen was zo vriendelijk iets te vertellen over de kookgroep op donderdag in een vraaggesprekje:

Hoe lang ben je al bij de kookgroep?

Ik ben zes jaar bij de kookgroep. Het is gestart onder Erik Stellinga, de eigenaar van het Bed & Breakfast aan de Rijksweg 51. Het was vanaf het begin heel gezellig.

Heb je veel recepten ingebracht?

Ongeveer twee keer per maand breng ik een recept in en dat wordt dan een zeer lekker gerecht. Hoofdzakelijk zoeken we de recepten met iedereen uit.

Hoe is de samenwerking met Dunja en Mieke?

Het contact is leuk, de begeleiding is top. Het is Dunja en Mieke nooit teveel om iedereen te helpen.

Wat vond je het lekkerste gerecht? Noem een voorbeeld.

Couscous met gehaktballetjes in tomatensaus samen met een stoofpot en kebabspiesjes, een echt Marokkaans gerecht.

Moet er iets veranderen?

Nee, er zijn geen veranderingen nodig. Met z’n allen werken we in de tuin en we eten de verbouwde groenten.

Bedankt voor jouw leuke antwoorden en nog veel kookplezier!

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.