Kwaliteits Register Autisme Specialisme

Het branche onafhankelijke Kwaliteitsregister Autisme Specialisme is een publiek toegankelijk register van in autisme gespecialiseerde professionals. Deze professionals kunnen in loondienst zijn of zelfstandig ondernemer. Organisaties onderscheiden zich door  gecertificeerde professionals in dienst te hebben. Veel van deze organisaties zijn te vinden op www.autismespecialisme.nl

Mensen met ASS vragen ondersteuning op allerlei gebied en daarom is Autisme Specialisme branche onafhankelijk.

Het netwerk bestaat uit de goed gevonden website, een actieve webhost, een twitteraccount,  een LinkedIn groep, een keurmerk en een kwaliteitsregister en fysieke ontmoetingen door, voor en tussen  deelnemers van het netwerk.

De doelgroepen zijn:

1 Mensen met ASS. De gebruikers van de website hebben het recht zelf de juiste hulp te kiezen. Ze moeten niet afhankelijk zijn van de lijstjes van de professionals en de website en het keurmerk bieden hen zekerheid.

2. Deelnemende organisaties en professionals zijn vindbaar. Niet alleen voor clienten maar ook voor elkaar. Zij vormen een netwerk en kunnen zich laten certificeren met het Keurmerk Autisme.

3. Werkgevers, professionals en opleiders hebben een beeld van het arbeidsmarktsegment.

 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.