Presentatie Ilona Jacobi

Ik ben Ilona Jacobi, geboren in Arnhem. Ik ben 36 jaar.

Op dit moment woon ik in een Fries dorp Gorredijk genaamd. Ik woon daar met plezier al sinds 2010 samen met mijn partner en zoon van 10 jaar.

Mijn hobbies zijn gitaar spelen, sporten (hardlopen en krachttraining) . Verder lees en schrijf (gedichten, dagboek en persoonlijke stukken over uiteenlopende thema’s) ik graag en doe ik veel aan tekenen en schilderen. Soms doe ik ook aan fotografie. Ik ben dus graag creatief bezig in de breedste zin van het woord.

Buiten het bovenstaande ben ik dus moeder en heb ik nog een hond waar ik graag mee wandel. Op dit moment ben ik ook bezig met een traject binnen R95. Ik hoop zelf dat dit uiteindelijke naar een leuke baan gaat leiden. Ik ben dus vooral op ontdekkingstocht naar mezelf hierin en ik hoop dat daar meer uit voortvloeit.

Mijn doel met schrijven in de nieuwsbrief is, dat ik zoveel mogelijk mensen bereik omtrent het thema autisme en aanverwante. Ik heb zelf ASS en ADHD en heb dus een aardige ervaring opgebouwd en wil dit graag delen. Ik hoop dat ik zo kan bedragen aan meer kennis en begrip rond autisme. Met name het thema ‘’vrouwen en autisme’’ is er nog weinig geschreven . Het uit zich namelijk totaal anders en daar wil ik graag ook meer over schrijven. Naast natuurlijk alle andere thema’s rond autisme.

 

img-20161228-wa0000

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.