Vakanties 2016 met AutiTravel

Visie AutiTravel

AutiTravel biedt, dankzij haar vrijwilligers, vakanties aan die op een professionele wijze georganiseerd worden en inspelen op individuele behoeftes van onze deelnemers.

Hier zijn enkele voorbeelden van begeleide vakanties voor jongeren en volwassenen met autisme. De reizen zijn ingedeeld op leeftijd en functioneringsniveau. De leeftijdsgroepen zijn  vanaf 13 jaar t/m 17 jaar en 18 jaar en ouder.

Paardrijvakantie bij manege Smit in Pesse (13 t/m 17 jaar) in de periode van 23 t/m 29 juli. Een vakantie tussen de Drentse pony’s en  paarden. Er wordt dagelijks paardgereden en we slapen ook op de manege.

Ook kun je hier in Pesse van 13 t/m 19 augustus terecht als je 18 jaar of ouder bent.

Zeilvakantie bij Us Hiem in Oudega. Echt een actieve vakantie want we gaan iedere dag zeilen. De periode is van 31 juli t/m 6 augustus.Deze reis is ook voor deelnemers van 13 t/m 17 jaar.

Van 9 t/m 16 oktober organiseert AutiTravel een reis naar Kreta voor mensen van 18 jaar en ouder. Kreta heeft prachtige natuur en veel bezienswaardigheden. Er zijn excursiedagen en rustige dagen die worden doorgebracht met een boek, muziek of spelletjes bij het zwembad.

Heraklion haven

Voor dezelfde leeftijdscategorie staat er een reis naar de stad Londen op het programma. De periodes zijn 21 t/m 25 maart en 8 t/m 12 augustus. De bezienswaardigheden zijn de zwarte taxi’s, de rode telefooncellen, gezellige pubs en de mooie historische gebouwen.

Londen_midden

Voor meer informatie kunt u de brochure aanvragen bij AutiTravel, Noothoven van Goorstraat 11e, 2806 RA te Gouda of via postbus 109, 2800 AC Gouda.

Het internetadres is www.autitravel.nl. Ook kunt u bellen naar 0182 – 587 053 tijdens kantooruren van 09.00 uur tot 17.00 uur van maandag tot vrijdag.

 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.